onama header

O Nama

Preduzeće GINKO, osnovano 1993. godine, od samog početka se bavi proizvodnjom stolica i stolova od masivnog drveta, visokog kvaliteta. Na početku, GINKO je proizvodio samo jedan tip trpezarijskog programa. Danas GINKO u svom proizvodnom programu ima oko 100 različitih proizvoda koji imaju visok kvalitet, moderan dizajn, udobnost, originalnost. Osnovno usmerenje je proizvodnja stolica, barskih stolica, stolova, niskih stočića, fotelja, polufotelja, dvoseda, komoda, vitrina za trpezarije, nameštaj za opremanje restorana, kafića, hotela, lokala.... Naš osnovni moto je KVALITET i brzina isporuke. Kroz dugogodišnji rad smo se uverili da je reč naših kupaca najkvalitetnija reklama.

Ginko raposla
že sa 14.000 m² proizvodnog prostora. Zalihe građe su uvek od 700-1000 m³. Raspolažemo sa najsavremenijom opremom (pet numeričkih mašina od kojih i petoosovinsku). U firmi radi četiri inženjera drvne industrije, tako da smo realizovali velike projekte u hotelijerstvu i ugostiteljstvu bez reklamacije i kašnjenja. Izvozimo na zahtevna tržišta oko 85% proizvodnje. Želja nam je da potencijalnim saradnicima u poslu pokažemo ono što jesmo najobjektivnije da bi potencijalni partneri bili sigurni u realizaciju ozbiljnih projekata.

Pored proizvodnje, GINKO se bavi maloprodajom nameštaja u svojim izložbenim salonima u Požegi, Beogradu i Novom Sadu. Takođe smo zastupljeni na celom tržištu Srbije. Pored domaćeg tržišta, poverenje u naše proizvode ukazali su nam kupci iz država EX Jugoslavije, Engleske, Nemačke, Francuske, Švajcarske, Grčke, Austrije, Moldavije.

Vodeći računa o životnoj sredini i pravilnom korišćenju prirodnih resursa opredelili smo se za uvođenje FSC standarda, koji smo dobili među prvima u Srbiji. Svi naši proizvodi se ispituju na ovlašćenom ,,Insitutu za preradu drveta’’ Beograd gde redovno dobijaju ocenu Q1 za kvalitet. U toku tehnološkog procesa vodi se briga o tehnološkom otpadu pri čemu se deo koristi za sopstvene potrebe a deo se briketira, samim tim minimalno zagađujemo životnu sredinu.

Medije

Zainteresovani ste za poslovnu saradnju?kontaktirajte nas

Top